طرز تهیه مربای قیسی حرفه ای و خوش طعم

قیسی در آشپزی ایرانی بسیار کارآمد است و با آن غذاهای بسیاری تهیه میشود مثل آش ترش، قیسی پلو ، مربای قیسی و نیز میوه خشک تهیه کرد. همچنین در فصل هایی که زردآلو در دسترس نیست به راحتی میتوان با زردآلوی خشک مربای زردآلو درست کرد.

مربای قیسی

مواد لازم برای مربای قیسی

  • قیسی : 250 گرم
  • شکر : 1 پیمانه
  • آب لیموی تازه :1 قاشق سوپخوری
  • بادکا (گلوکز) :1/4 پیمانه
  • هل درسته  : به تعداد لازم

مربای-خوشمزه

 

 


اشپزی تهیه ,قیسی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

وبسایت دفاع شخصی بانوان pedarjepeto روستا دانلود سردخانه و تجهیزات سرمایشی آموزش تعمیرات لوازم خانگی fionacmg37 sitio اخبار فوتبال ملی و باشگاهی تخفیف دونی پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان